Asociaţia Culturală Citatepedia®

răspândim idei şi sentimente

Parteneriate

Citatepedia este partener media al Festivalului Filmului European

Festivalul Filmului European este deja o manifestare cu o lungă tradiţie, ce se desfăşoară atât în Bucureşti, cât şi în mai multe localităţi din ţară.

Pentru ediţia din 2017, Citatepedia este în mod oficial partener media. Ne-am asumat acest rol într-un mod creativ: nu doar publicăm articole despre festival, ci am realizat pentru principalele pagini ale site-ului un modul care prezintă replici interesante din filmele prezentate în festival. Promovare aşa cum ne pricepem mai bine!

Citatepedia este partener al Festivalului Internaţional al Aforismului

Fundaţia Pelin organizează în perioada 5-7 octombrie 2017, la Tecuci, prima ediţie a Festivalului Internaţional al Aforismului. Manifestarea, iniţiată de binecunoscutul aforist Vasile Ghica, este foarte importantă pentru dezvoltarea aforisticii în România. La festival sunt invitaţi Naji Naaman, scriitor libanez, umanist, promotor al culturii şi Preşedinte al Fundaţiei pentru Cultura Gratis (FGC), Valeriu Butulescu, cel mai tradus aforist român contemporan, şi Alina Breje, reprezentantă a Asociaţiei Italiene de Aforism „Torino in Sintesi”.

Citatepedia este partener al festivalului. Colaborarea este cât se poate de firească, dat fiind că secţiunea Aforisme adună la un loc aproape toţi aforiştii români.

Citatepedia va publica ştiri despre festival şi îi va informa pe aforişti despre concursul festivalului.

0

Your Cart