Asociaţia Culturală Citatepedia®

răspândim idei şi sentimente

Crowdfunding pentru o carte cum nu ai mai văzut: „Delicii pentru îndrăgostiți”

Acum vreo 5 ani, pe când meditam la ce cărți ar trebui să publicăm la editura Digital Unicorn, a apărut firesc și gândul la poezie. Problema este că nu-i tocmai bătaie pe cărțile cu versuri. Editura nu-și propune să aducă mari câștiguri, dar dacă nu-și recuperează cheltuielile, intră în imposibilitatea de a funcționa.

Nu este vorba că oamenii nu mai citesc poezie. Statisticile ne arată că există un public destul de numeros pentru astfel de creații pe online. Dar pentru ca acest public să prefere o carte, este necesar ca paginile acesteia să-i ofere o experiență mai plăcută decât internetul.

Așa se face că am plecat la drum ca-ntr-o poveste, încercând să găsesc ca Poezia în toată frumusețea ei, atât de atrăgătoare, încât să nu-ți poți lua ochii de la ea. Mi s-au alăturat câțiva tovarăși de drum, cu același crez. Și iată că, după atâția ani, suntem gata ca Poezia să defileze, așa cum ne-am imaginat.

Antologia care îi este somptuos veșmânt se află în pragul tipografiei. Este însă costisitoare. Din acest motiv, am lansat o campanie de crowdfunding. Pe pagina acesteia, poți afla toate detaliile.

„Delicii pentru îndrăgostiți” nu este doar o carte. Este un obiect de artă. Și este speranța că un volum de poezie poate deveni o carte de referință. Ai ocazia să faci posibil acest lucru.

0

Your Cart