Asociaţia Culturală Citatepedia®

răspândim idei şi sentimente

Digital Unicorn a lansat Colecţia copilăriei

Editura Digital Unicorn a Asociaţiei Culturale Citatepedia îşi propune să încurajeze dragostea pentru cărţi la copii, încă de la vârste mici. Pentru aceasta, a lansat Colecţia copilăriei, o serie de cărţi pentru preşcolari şi şcolari mici. Acestea vor prezenta într-un mod distractiv poveşti cu tâlc. Ilustraţiile vor da un plus de atractivitate lecturii, ajutând înţelegerea şi stimulând imaginaţia.

Primele două cărţi din Colecţia copilăriei sunt „Gâlceava fructelor” de Silvia Velea şi „Martinică descoperă Martinica” de Lucian Velea. Cele două cărţi sunt disponibile pentru comandă în magazinul online, unde pot fi citite detalii despre fiecare.

Pentru comenzi de mai multe exemplare, destinate unor grupuri de copii, acordăm reduceri semnificative. Nu ezitaţi să ne contactaţi!

Digital Unicorn a publicat „Caietul albastru” de Valeriu Butulescu

Editura Digital Unicorn a Asociaţiei Culturale Citatepedia a publicat „Caietul albastru” – cea mai recentă carte a aforistului de talie internaţională Valeriu Butulescu.

Este a doua carte de aforistică publicată de editura Digital Unicorn, după „Antologia aforismului românesc contemporan” – şi nu întâmplător. Credem că aforismele merită să fie prezente mai mult pe rafturile bibliotecilor.

Valeriu Butulescu este cel mai tradus aforist român – deja în peste 50 de limbi. Pentru a veni în întâmpinarea acestei performanţe unice, cartea de faţă are un concept unic. Nu este doar hârtie ce poartă text, ci o lucrare ce-şi doreşte ca cititorul să facă o imersiune într-o experienţă pe mai multe planuri.

De fapt, editura Digital Unicorn îşi propune să realizeze cât mai multe astfel de cărţi deosebite, cu personalitate. Publicarea de carte trebuie să evolueze pentru a ţine pasul cu vremurile.

„Caietul albastru”, de Valeriu Butulescu, poate fi comandat direct de la editură.

Unicornul îţi aşteaptă propunerile de antologii

Prin lansarea cărţii „Antologia aforismului românesc contemporan” , editura Digital Unicorn deschide drumul pentru o întreagă serie de antologii.

Desigur, avem deja mai multe idei pentru antologii tematice. Însă ne-ar plăcea să aflăm ideile voastre, să facem împreună cărţi frumoase.

Pentru aceasta, am creat o „cutiuţă de sugestii”. Online, desigur. Este foarte simplu de folosit. Aşadar… propune o antologie! (Sau chiar mai multe!)

0

Your Cart