Asociaţia Culturală Citatepedia®

răspândim idei şi sentimente

Sponsorizări

Grant de la Dreamstime

Asociaţia Culturală Citatepedia a primit un abonament de la Dreamstime, binecunoscutul furnizor de imagini, serviciu accesat de entități din întreaga lume. Zeci de milioane de imagini sunt disponibile pentru o varietate de utilizări.

Astfel, avem un sprijin util pentru activitatea noastră editorială, care acoperă tot spectrul, de la articole online la cărţi ilustrate.

Mulţumim echipei de la Dreamstime pentru susţinerea adusă proiectelor noastre!

Sponsorizare din partea Epirotiki

Chiar la sfârşit de an, Asociaţia Culturală Citatepedia a primit o sponsorizare din partea societăţii comerciale Epirotiki S.R.L..

Sponsorizarea are valoarea de 200 lei şi este destinată realizării unor ilustraţii la comandă, necesare în activitatea editurii Digital Unicorn a Asociaţiei Culturale Citatepedia.

Mulţumim firmei Epirotiki pentru că ne sprijină în proiectele noastre culturale!

Tradiţionala sponsorizare din partea Farmaciilor Tomis

Cum ne-a obişnuit la fiecare sfârşit de an, lanţul de farmacii Tomis din Constanţa, deţinut de firmele Astra Consultanţă şi Servicii S.R.L. şi Polfides S.R.L., vine încă o dată în sprijinul Asociaţiei Culturală Citatepedia.

Cele două sponsorizări, totalizând 800 lei, vor contribui la suportarea cheltuielilor de hosting şi la achiziţia unor materiale consumabile pentru activitatea de birou.

Mulţumim Farmaciilor Tomis pentru susţinerea constantă!

0

Your Cart