Asociaţia Culturală Citatepedia®

răspândim idei şi sentimente

Am înfiinţat editura Digital Unicorn

Asociaţia Culturală Citatepedia are activităţi în principal în mediul online. Însă tendinţa actuală este de întrepătrundere între online şi offline.

Un exemplu deja uzual: o carte poate fi publicată în format tipărit, dar vândută prin internet. Mai mult, aceeaşi carte poate fi pusă la dispoziţie şi în format electronic.

Studiind piaţa editorială, am observat unele deficienţe în România. Aşa că vom încerca să rezolvăm măcar câteva dintre ele.

Sigla editurii Digital Unicorn

Sigla editurii Digital Unicorn

Pentru aceasta, astăzi am înfiinţat o editură. Se numeşte Digital Unicorn – pentru că vrem să păstrăm magia cărţii prin mijloace moderne.

Deoarece Asociaţia Culturală Citatepedia nu este orientată spre profit, priorităţile noii edituri nu vizează neapărat succesul comercial. Aceasta deschide unele perspective interesante, cu abordări inedite. Dar despre fiecare vom vorbi la momentul potrivit.

Pentru început, editura va publica unele titluri „de încălzire”. Trebuie să formăm relaţii cu colaboratori din mai multe domenii (inclusiv traducători şi ilustratori), cu tipografii, cu distribuitori etc. Apoi vom prezenta proiectele mai ample pe care le avem în vedere.

Primul titlu este aproape gata şi va fi o surpriză plăcută. Pe curând!

1 Comment

 1. Nela- Virginia Andreicuț

  Bună ziua!
  Mă bucur mult că v- am descoperit și este o surpriză plăcută, pentru că în această perioadă dificilă se întâmplă tot mai puține lucruri frumoase.
  Sunteti ca o rază de soare și sunt sigură că nu este deloc întâmplătoare „întâlnirea” noastră! Poate că este un răspuns la rugăciunile pe care le trimit către Bunul Dumnezeu…
  Îmi place să scriu poezii, dar cele mai multe au izvorât din durere și tristețe. Ar fi un fel de alinare să pot publica, dar nu știu cum să procedez. De aceea îndrăznesc să vă întreb dacă pot găsi îndrumarea și sprijinul necesar, la Editura Dumneavoastră.
  Vă mulțumesc pt. timpul acordat și vă asigur de toată admirația și considerația mea, în privința realizărilor despre care am aflat citind despre Dumneavoastră.

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Your Cart