Asociaţia Culturală Citatepedia®

răspândim idei şi sentimente

Primul salariat: Veronica Şerbănoiu

Citatepedia s-a bazat întotdeauna pe participarea voluntară a utilizatorilor – şi au fost mii de-a lungul anilor. O va face şi în continuare, fiindcă asta face parte din crezul nostru: implicarea activă pentru răspândirea ideilor care îi plac fiecăruia este benefică tuturor.

Dar când lucrurile ajung la un nivel atât de ridicat, sunt necesare multe activităţi de moderare, de editare, de întreţinere etc. Astfel de activităţi trebuie efectuate zilnic, coerent, adesea în condiţii de securitate a datelor. Nu pot fi dependente de bunăvoinţa unui participant voluntar.

Iată că Asociaţia Culturală Citatepedia face un pas important în această direcţie, angajând primul redactor:

Veronica Şerbănoiu este licenţiată în contabilitate şi informatică de gestiune, dar şi traducătoare din limba engleză. Este pasionată de artă, citeşte mult şi e oricând gata să vadă un film bun.

Acum e momentul când ar trebui să îi urăm „Bun venit!” Numai că Veronica este deja „prin zonă” de câţiva ani. De fapt, este chiar membră a Asociaţiei Culturale Citatepedia şi a contribuit frecvent la mai multe proiecte. A demonstrat că este capabilă, dedicată şi de încredere. Ceea ce s-a schimbat este că acum are sarcini clare, planificate zilnic. Sunt treburi care trebuie făcute la timp.

Veronica Şerbănoiu

Veronica Şerbănoiu

Veronica este o persoană în scaun rulant. Ca şi mine. De fapt, aşa ne-am cunoscut.

Majoritatea activităţilor necesare la Asociaţia Culturală Citatepedia sunt ideale pentru o persoană care, din cauza unei dizabilităţi fizice, nu se poate deplasa zilnic la serviciu sau i-ar fi foarte dificil să o facă, deşi are capacitatea intelectuală şi dorinţa de a contribui cu folos la anumite activităţi. De aceea, ne dorim să extindem cât vom putea de mult o astfel de echipă – de treburi nu ducem lipsă!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Your Cart