Asociaţia Culturală Citatepedia®

răspândim idei şi sentimente

Asociaţia Culturală Citatepedia în Campionatul de Bine

Bursa Binelui este o platformă creată şi susţinută de Banca Comercială Română (BCR), în parteneriat cu Euplatesc, pentru a veni în sprijinul organizaţiilor neguvernamentale. Sistemul permite donaţii cu card bancar, începând de la doar 5 lei, fără niciun comision.

În fiecare an, Bursa Binelui organizează Campionatul de Bine, o competiţie de proiecte non-profit. Punctajul fiecărui proiect este calculat în funcţie de valoarea donaţiilor făcute de cei care cred că este o idee bună, dar și de numărul donațiilor (astfel încât chiar şi o donaţie mică este importantă). La final, BCR premiază proiectele cu cel mai bun punctaj prin dublarea sumei din donaţii.

Proiectul Asociaţiei Culturale Citatepedia este unul dintre cele 110 proiecte acceptate în acest an în competiţie. Dorim să combinăm îndelungata noastră experienţă în activităţi culturale/educaţionale cu ocazia oferită unor oameni cu dizabilităţi fizice de a-şi valorifica abilităţile intelectuale pe care le au. De aceea, proiectul nostru se desfăşoară sub deviza:

Punem minţile la treabă!

Vezi mai multe detalii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Your Cart