Asociaţia Culturală Citatepedia®

răspândim idei şi sentimente

Donaţii pentru proiecte culturale/educaţionale


Asociaţia Culturală Citatepedia doreşte crearea unei infrastructuri care să permită susţinerea mai multor proiecte culturale şi educaţionale, desfăşurate în special online.

De-a lungul timpului, proiectele s-au bucurat de sprijinul a mii de voluntari, ceea ce este minunat. Însă nu totul se poate face prin voluntariat. Este nevoie de resurse umane care să se ocupe de chestiuni administrative, care să aibă grijă de securitate şi să blocheze încercările de spam, care să monitorizeze buna funcţionare şi să intervină când este cazul etc. Şi nu doar în timpul liber, ci practic non-stop. La acestea se adaugă cheltuieli de natură tehnică şi materială, care nu sunt deloc neglijabile când este vorba de deservirea a aproape un milion de utilizatori pe lună.

Mai mult, Asociaţia Culturală Citatepedia a înfiinţat editura Digital Unicorn, prin care să publice cărţi de poezie, de aforistică, de poveşti şi multe altele. Prioritatea noastră nu este succesul comercial, ci umplerea unor goluri de pe piaţa de carte şi promovarea unor autori care credem că merită mai multă vizibilitate.

Din aceste motive, avem nevoie de sprijinul tău. Dacă îţi place ce facem şi ai convingerea că am putea face mai mult, ne-ar fi de folos un cât de mic imbold financiar. Îţi mulţumim pentru încredere.

Suma donată
E-mail (pentru confirmare)


Pentru cei care preferă transferul bancar sau depunerile la bancă, contul pentru donaţii este:
RO29 BTRL 0140 1205 W846 06XX
deschis la Banca Transilvania.

0

Your Cart